Uniek dubbelconcert: Until we meet

Trein en vliegtuig sluiten in dit concert naadloos op elkaar aan in een muzikaal avontuur. Een uniek dubbelconcert door de muzikale visitekaartjes van de Nederlandse Spoorwegen en de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. De orkesten staan onder leiding van Léon Vliex (NS Orkest) en Bert Willemsen (KLM Orkest).

Locatie   : Muziekcentrum van de Omroep (MCO, Studio 1)
                   Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum
Datum    :  Zondag 19 maart a.s.
Aanvang: 14:30 uur

Toegangskaarten (€ 15,00) zijn te bestellen via de website van het MCO. Het concert duurt tot ongeveer 17.00 uur. In de pauze staat een gratis drankje voor u klaar.

Programma:
Beide orkesten brengen een afwisselend programma met o.a. Antarctica (Carl Wittrock), El Camino Real (Alfred Reed), Innuendo (arr. Lorenzo Bocci), Oblivion (Astor Piazzolla), Reminiscencia Gitana (André Waignein), Sea of Wisdom (Daisuke Shimizu), St. Casimir Choral Fantasy (Kazys Daugéla) en Symphonic Rock (art. Gilbert Tinner).

Bereikbaarheid:
Het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Natuurlijk kunt u ook met de auto komen.
Per trein: Het MCO is 10 minuten lopen van station Hilversum Mediapark: loop om het kleurrijke gebouw van Beeld en Geluid heen rechtsaf de Insulindelaan op en ga bij de watertoren linksaf.
Per bus: vanaf Hilversum CS: De Heuvellaan bevindt zich op 5 minuten lopen van de bushalte Trompenbergerweg (bus 105 richting Bussum of 106 richting Weesp).
Per auto: te bereiken vanaf de Ring Hilversum, sla af bij de Watertoren op de Godelindeweg. U kunt  gratis parkeren op de parkeerplaatsen P1 aan de Heuvellaan of P2 aan de Steijnlaan.

Dubbelconcert NS Orkest & KLM Orkest: Until we meet